Ekspert i Bujqësisë & Analist i të dhënave

AFATI I FUNDIT: 30/09/2019

EMRI I KOMPANISË:

Agrando

NUMRI I TELEFONIT:

EMAIL:

 hr-ks@agrando.de

PËRGJEGJËSITË:
• Bartja e të dhënave dhe pergatitja e të dhënave operacionale;
• Përgatitja e analizave të optimizimit për tregjet dhe shitjet;
• Monitorimi dhe mirëmbajtja e kualitetit të të dhënave
Detajet rreth kësaj mundësie mund ti gjen në linkun mëposhtë:
https://kosovajob.com/agricultural-expert-data-analyst

NGJARJET
<
Shtator, 2019
>
DI MA ENJ PR SH
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
REZULTATI I ANKETAVE

A jetoni pranë tokës / fermës juaj (a është ferma familjare)?

MOTI