Analist/e Kreditor/e

AFATI I FUNDIT: 08/09/2019

EMRI I KOMPANISË:

NUMRI I TELEFONIT:

EMAIL:

.

PËRGJEGJËSITË:
Promovimi i ofertës kreditore,
Analiza e kërkesave kreditore, prezantimi i tyre në komitetin kreditor dhe vlerësimi i kolateralit,
Përgatitja e dokumentacionit të nevojshëm për dhënien e kredive, mbikëqyrja e kthimit të kredive dhe regjistrimi i tyre në programin adekuat,
Raportim në zyrën qëndrore për aktivitetin kreditor,
Punë të tjera administrative të ndërlidhura me kredi-dhënien.
https://kosovajob.com/kreditimi-rural-i-kosoves-analiste-kreditore

NGJARJET
<
Shtator, 2019
>
DI MA ENJ PR SH
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
REZULTATI I ANKETAVE

A jetoni pranë tokës / fermës juaj (a është ferma familjare)?

MOTI