Agroekonomia

Importi dhe Eksporti i Pemëve dhe Perimeve në Kosovë

Potenciali për eksportimin e pemëve dhe perimeve është mundësi e rendësishme për zhvillimin e sektorit, posaçërisht për një vend si Kosova, duke pasur parasysh kushtet e favorshme klimatike të saj....

Bujqësia – një biznes

Bujqësia po mbetet njëra nga aktivitetet kryesore ekonomike dhe një burim i rëndësishëm i të ardhurave për shumicën e familjeve rurale në Kosovë.  Në Kosovë, bujqësia punëson deri në 25%...

Roli i Institucioneve Financiare për Rritjen e Sektorit Privat dhe Zhvillimin Bujqësor

Gjatë viteve të fundit Kosova ka vazhduar të zhvillohet pozitivisht në aspektin politik, aspektin e sundimit të ligjit dhe atë ekonomik. Kosova ka mirëmbajtur një stabilitet politik dhe ekonomik dhe...

MBPZhR hap periudhën e aplikimit për Programin për integrimin socio-ekonomik të fermave të vogla

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, hap periudhën për aplikim në “Programin për Integrimin Social - Ekonomik të Fermave të Vogla në Komunitet".  Përmes këtij programi MBPZhR-ja synon përmirësimin...

NGJARJET
<
Prill, 2024
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI