Më të rejat

16/05/2024

LANSOHET PLATFORMA ONLINE “MADE IN KOSOVA”

Kjo platformë përmban informacion të detajuar për dhjetë sektorët kyç të vendit tonë, me qëllim që shifrat e paraqitura të shërbejnë jo vetëm për investitorët potencialë, por edhe për të promovuar sektorët me potencial të lartë për eksport. Ajo do të shërbejë si një dritare digjitale institucionale për shumë miq jashtë vendit, të interesuar të mësojnë më shumë për realitetin dhe potencialin tonë ekonomik, kulturor, dhe turistik të Republikës së...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Prill, 2023
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media-burime te informimit përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Udhëzimet

Beekeeping Sector in Kosovo
Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit