Më të rejat

09/01/2023

Punët në bletore gjatë muajit JANAR

Në muajin Janar, bletët konsumojnë ushqim më tepër, kështu që e rrisin temperaturën në brendinë e zgjoit deri në 35oC, duke i krijuar kështu amës kushte për të bërë vezë. Kjo paraqet fillimin e jetës së re në familjen e bletës. Gjatë Janarit, jo rrallë, ndodhë që të vdesin shoqëritë në bletishte; kryesisht vdesin ato shoqëri bletësh, të cilat nuk kanë mundur të forcohën dhe ta sigurojnë ushqimin. Një pjesë...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Dhjetor, 2022
>
DI MA ENJ PR SH
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
REZULTATI I ANKETAVE

Fermerë të dashur, çfarë lloj media përdorni për marrjen e informatave në bujqësi?

MOTI

Udhëzimet

Beekeeping Sector in Kosovo
Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit