Më të rejat

23/10/2020

Krasitja e Pemëve të Mollës | Korrigjimi dhe trajnimi i pemëve të reja të mollëve

Teknika të krasitjes për pemët e reja të mollës. Dy shembuj të krasitjes që nga shartimi e deri në frytëzim. Tregohet gjithashtu prerja e pemëve në formën e dëshiruar. Krasitja korrekte e pemëve të reja frutore është thelbësore për një zhvillim të mirë dhe prodhim të frutave. Ngarkesa e tepërt e frutave duhet të hiqet gjithmonë në mënyrë që pemët e reja të përqendrojnë energjinë e saj në rritje në...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Nëntor, 2020
>
DI MA ENJ PR SH
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI

Instruksionet

Udhëzimet

Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit
Zinxhiri i vlerës për kulturën e specit