Më të rejat

11/11/2020

Si të krasitni pemët e shartuara për zhvillim sa më të shpejtë

Shartimi i pemëve frutore në pranverë dhe lënia e shartimeve pa mbikëqyrje nuk është një ide e mirë. Krasitja verore e rritjes së tepërt dhe rrallimi i degëve të vendosura keq është punë që duhet të bëhet. Në këtë video, do të shihni se si të krasitni shartimet tuaja në verë, duke përdorur teknikat themelore të krasitjes. Për të mësuar më shumë në gjuhën shqipe klikoni në hallkën rrotë (settings)...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Gusht, 2020
>
DI MA ENJ PR SH
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI

Instruksionet

Udhëzimet

Zinxhiri i vlerës për sektorin e qumështit
Zinxhiri i vlerës për kulturën e specit