Më të rejat

10/03/2020

Importi dhe Eksporti i Pemëve dhe Perimeve në Kosovë

Potenciali për eksportimin e pemëve dhe perimeve është mundësi e rendësishme për zhvillimin e sektorit, posaçërisht për një vend si Kosova, duke pasur parasysh kushtet e favorshme klimatike të saj. Për të kuptuar më qartë se si qëndron Kosova në këtë rrafsh, Agro Qendra e Recura ka kryer një analizë të eksportit dhe importit të pemëve dhe perimeve në Kosovë, që na ndihmon që të shohim më qartë se ku...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Prill, 2020
>
DI MA ENJ PR SH
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
REZULTATI I ANKETAVE

A i mbani të dhënat për fermën e juaj?

MOTI

Instruksionet

Udhëzimet

Zinxhiri i vlerës për kulturën e specit
Udhëzues për perime rrënjore