Më të rejat

24/05/2019

Roli i Institucioneve Financiare për Rritjen e Sektorit Privat dhe Zhvillimin Bujqësor

Gjatë viteve të fundit Kosova ka vazhduar të zhvillohet pozitivisht në aspektin politik, aspektin e sundimit të ligjit dhe atë ekonomik. Kosova ka mirëmbajtur një stabilitet politik dhe ekonomik dhe ka shënuar rritje të vazhdueshme ekonomike prej 3-4% për vit në dekadën e fundit. Pavarësisht kësaj, ekonomia vazhdon që të dëmtohet nga deficiti i madh i bilancit tregtar, me eksportin i cili mbulon 12.6% të importeve. Kjo konsiderohet problem i...

TË DHËNAT NGA BUJQËSIA

NGJARJET
<
Korrik, 2019
>
DI MA ENJ PR SH
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
REZULTATI I ANKETAVE

A jetoni pranë tokës / fermës juaj (a është ferma familjare)?

MOTI

Instruksionet

Udhëzimet

Zinxhiri i vlerës për kulturën e specit
Udhëzues për perime rrënjore